VOOR AL UW KLINKER- EN RENOVATIEWERKEN
één adres met ruime ervaring!

Contacteer ons

Ruime expertise in de aanleg van terrassen en opritten

Bent u op zoek naar een professionele vakman voor de aanleg van uw terras of oprit in regio Beerse? Klinkerwerken B & B helpt u met veel plezier. We leggen een bijzondere expertise aan de dag voor bestratingswerken in tal van materialen.

Van voorbereiding tot gedetailleerde afwerking

Elk terras of elke oprit begint bij een degelijke voorbereiding van de basis. Zo stabiliseren wij de ondergrond en bij een renovatie van uw terras of oprit zorgen we voor de nodige afbraakwerken. Indien u dat wenst, kunnen we het puin ook wegvoeren. Verder plaatsen we ook borduren en leggen we tuinpaden en parkings aan.

Op maat van uw eigen ideeën

Van kasseien en mozaïek tot blauwe steen en keramische tegels, we kunnen nagenoeg met elk materiaal aan de slag. Wenst u liever met grind te werken in plaats van de traditionele klinkers of tegels? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor het type verharding, het materiaal als de kleurkeuze hebt u volledig de vrije keuze. We werken steeds op maat van uw ideeën en wensen.

Benieuwd hoe we de aanleg van uw terras of oprit aanpakken? Neem dan zeker contact op met Klinkerwerken B & B in Beerse voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend voorstel.