VOOR AL UW KLINKER- EN RENOVATIEWERKEN
één adres met ruime ervaring!

Contacteer ons

Blauwe steen voor nieuwbouw en renovaties

Omwille van de uitstekende kwaliteit en hoge duurzaamheidsgraad is blauwe hardsteen de favoriete afwerkingsmethode voor opritten en terrassen van zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Ook voor de plaatsing van bestratingen in blauwe steen in regio Beerse kan u een beroep doen op de expertise van Klinkerwerken B & B.

Tal van afwerkingsmogelijkheden

Blauwe steen is geschikt voor alle klimaten, kan zowel manueel als mechanisch bewerkt worden en kan bovendien gepolijst worden. Kortom; een schitterend materiaal dat kwaliteit en schoonheid combineert. Klinkerwerken B & B levert en plaatst blauwe steen van 20 cm x 20 cm tot meer dan een meter breed.

Legpatronen met een uniek effect

Voor wie op zoek is naar een duurzame afwerking met een vleugje luxe, vormt blauwe steen de ideale oplossing. Dit materiaal leent zich perfect voor de afwerking van terrassen, opritten en tuinpaadjes, maar ook voor de afwerking van zwembaden is deze steen het aangewezen materiaal. Verder zijn er ook verschillende legpatronen mogelijk. Zo kunnen we een uniek effect creëren dat perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl.

Graag meer info over de mogelijkheden van blauwe steen? Neem dan vandaag nog contact op met Klinkerwerken B & B in Beerse en vertel ons over uw wensen. Indien gewenst, bezorgen we u een vrijblijvend voorstel.